online tekstschrijver voor mvo-communicatie

een oprecht mvo-verhaal

Mvo communicatie betekent: vertellen over jouw sociale of duurzame activiteiten. Het wordt gedaan door bedrijven die zich bekommeren om de interne organisatie, de keten én de buitenwereld.

Bedrijven met wie ik graag in contact kom, omdat ik juist hen wil helpen om hun verhaal met de wereld te delen.

Waarom? Omdat ik als online tekstschrijver ook graag een maatschappelijke bijdrage lever. Omdat mvo-communicatie enorm inspireert. En omdat ik weet dat veel organisaties worstelen met het opschrijven van een verhaal dat zowel oprecht als bescheiden is.

Maartje

Mag ik jouw verhaal opschrijven?
Neem vrijblijvend contact met me op:

“Maartje is een professionele tekstschrijver: ze luistert en vraagt dóór. Door haar onze teksten te laten schrijven, komt er een kwalitatief goed white paper tot stand, zonder dat ik dat zelf hoef te schrijven. En dat scheelt veel tijd en werk.”

 

Astrid Kemper, NIZO food research

ONLINE TEKSTSCHRIJVER VOOR MVO-COMMUNICATIE

eindelijk maatschappelijk betrokken!

“Ik zit niet in de zonnetjes-groep omdat ik een donkere kleur heb, hè mama?” vroeg het jongetje.

“Wat je ook doet, vertel nóóit over je depressieve stoornis,” waarschuwde mijn tante.

“Natuurvervuiling!” brulde mijn zoontje bij elk stuk zwerfafval.

Wat deze voorbeelden met elkaar gemeen hebben? Ze staan voor alles wat nog niet goed gaat. Maar ik ben een optimist. En ik geloof dat je moet aanpakken waar je last van hebt.

Op MooiSaam.nl maken journalist Yvonne de Haan en ik duurzame, sociale en inclusieve onderwerpen bespreekbaar. Het doel: van de regio Zwolle een plek maken waar iederéén zich thuis voelt. Via MKB Circulair en MKB Sociaal draag ik als online tekstschrijver bij aan duurzame ontwikkeling en sociale innovatie in het midden- en kleinbedrijf.

 

 

 

 

MVO-COMMUNICATIE VOOR EEN BETERE REPUTATIE

Er worden steeds hogere eisen gesteld – aan duurzaamheid, ketentransparantie, fairtrade en diversiteit. Maar ook aan productkwaliteit en medewerkerswelzijn. Het valt niet mee om  mee te groeien als de ontwikkelingen zo snel gaan. Daarom bied ik je mijn hulp als online tekstschrijver aan.

Allereerst help ik je om in kaart te brengen wat je al doet. We lopen verschillende aspecten van de bedrijfsvoering langs en ontdekken welke verhalen je al kunt vertellen. Ik fungeer als inspirator en desgewenst als aanjager.

Daarnaast kan ik jouw verhaal voor je opschrijven – eerlijk en inspirerend, bescheiden maar overtuigend. Desgewenst geoptimaliseerd voor Google en met een duidelijke call to action.

Zo maak je de wereld om je heen niet alleen wat mooier, je krijgt ook gemotiveerder personeel, betrokkener klanten en een steviger reputatie.

MEER WETEN? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP: 

“Ik heb Maartje mijn cursusteksten en webteksten laten schrijven en toen ik ze las, kreeg ik gewoon zelf zin om de training te gaan doen!”

 

Jolanda Terstappen, Ik ben thuis in de zorg

Een greep uit mijn opdrachtgevers

beoordeling Tekstlinq AccentureMathijs van Weerd

@Accenture

“Maartje’s doet veel content marketing voor ons. Ze is to-the-point en schrijft geëngageerd. Daarnaast is ze flexibel, denkt mee en het persoonlijk contact is fijn.”

5_5_stars

Beoordeling Tekstlinq Race Planet Peter Koning

@Raceplanet

“Goede samenwerking, ik geef TekstlinQ een dikke 8!”

5_5_stars

Astrid Kemper

@NIZO food research

“Maartje wist ingewikkelde producten naar boeiende bedrijfsverhalen te vertalen.”

5_5_stars

ZOEK JE EEN PROFESSIONELE ONLINE TEKSTSCHRIJVER? VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN: