Tekstschrijver Engels & Nederlands

ghostwriter, vertaler en trainer

Samenwerken aan resultaat​

Als freelance tekstschrijver Engels en Nederlands schrijf ik voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van eenmanszaak tot miljoenenbedrijf en van zorg tot industrie en ICT. Samen zetten we de schouders eronder om jouw doelstellingen te behalen. 

Ik verzorg de volgende diensten:

  1. (SEO) tekstschrijver Engels en Nederlands: hoe hoger in Google, hoe meer naamsbekendheid en meer bezoekers.
  2. Ghostwriter: uit jouw naam schrijf ik overtuigende, prettig leesbare websites en informatieve blogs.
  3. Vertaler NE-ENG / ENG-NE. Als Engelstalige tekstschrijver en vertaler help ik je om online professionele met een internationaal publiek te communiceren. 
  4. Trainer. Ik verzorg workshops op het gebied van SEO-teksten, Verkoopteksten en zakelijke teksten die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Samen zetten we de schouders eronder om jouw doelstellingen te behalen!

Maartje

Trainer of tekstschrijver nodig?
BEL OF MAIL ME DAN EVEN!

“Ik heb Maartje mijn cursusteksten en webteksten laten schrijven en toen ik ze las, kreeg ik gewoon zelf zin om de training te gaan doen!”

Jolanda Terstappen, Ik ben thuis in de zorg

TekstlinQ: freelance tekstschrijver Engels en Nederlands

Van loondienst naar zelfstandig

Zodra ik kon schrijven, verzon ik verhalen. Op de foto hierboven zie je het verhalenschrift uit mijn kindertijd. En op twaalfjarige leeftijd stelde ik me ten taak om de code der Engelse geheimtaal te kraken. Nog steeds gaat er geen dag voorbij zonder dat ik me onderdompel in de taal van Bryce Courtenay, C.W. Gortner en Kate Mosse – Engels is een passie, net als het schrijven.

Met veel plezier heb ik daarom de lerarenopleiding Engels gedaan, gevolgd door Internationale Bedrijfscommunicatie.

De daarop volgende 14 jaar ontwikkelde ik mijn professionele vaardigheden bij een Nederlandstalige retailer (B2C) en een Engelstalig voedingsmiddeleninstituut (B2B). Kijk maar eens op LinkedIn.

Mijn tijd in loondienst was mooi, het enthousiasme van de vakspecialisten aanstekelijk. Samenwerken aan hun webpagina, white paper of webinar gaf enorm veel voldoening. Zoveel, dat ik besloot om als freelance tekstschrijver verder te gaan. Sinds 2015 zoek ik de samenwerking met uiteenlopende specialisten: bevlogen professionals die hun bedrijf online willen laten groeien.

Verbinding via tekst

Je kunt je voorstellen dat zo’n samenwerking verbindt. Maar met mijn teksten beoog ik óók om jouw bezoekers aan je te binden. Door jouw woorden en voorbeelden in de tekst te verwerken, wordt je online presentatie een afspiegeling van jouw persoonlijkheid. Dat zorgt voor herkenning en vertrouwen – verbinding dus, en dat is de basis voor verkoop. In het Engels is verbinden to link. Daarom heb ik mijn bedrijf TekstlinQ genoemd.

Professioneel en ervaren

Mijn vaardigheden als tekstschrijver Engels en Nederlands zijn niet uit de lucht komen vallen. Allereerst heb ik bijna 20 ervaring op het gebied van marketing en tekstschrijver. Ik weet hoe klanten denken en hoe bedrijven werken.

Daarnaast houd ik mijn vakgebied nauwkeurig bij, met:

  • cursussen SEO-tekstschrijven en copywriting
  • Jaarlijkse nascholingen en nieuwe trainingen
  • Online en offline vakliteratuur
  • Bestudering van andermans teksten en vragen om feedback

Zoek je een Engelstalige tekstschrijver of vertaler?
BEL OF MAIL ME DAN EVEN!

“Maartje heeft van Nederlands naar Engels uitstekend teksten voor mij vertaald. Zowel voor mijn gehele website en voor scripts van video-materiaal dat op mijn website kwam. Ik vond het heel erg fijn dat Maartje met mij meedacht over de woordkeuze, aangezien ik een medische achtergrond heb en alles begrijpelijk moest zijn voor een algemeen individu. Ik ben zeer tevreden met de eindresultaat, geef TekstlinQ 10/10 en beveel het aan iedereen aan!”

Peter Ilchev, Fysio I

EEN GREEP UIT MIJN OPDRACHTGEVERS

beoordeling Tekstlinq AccentureMathijs van Weerd

@Accenture

“Maartje’s is een erg goede Engelse tekstschrijver. Haar schrijfstijl is to-the-point en geëngageerd. Ze is flexibel, denkt mee en het persoonlijk contact is fijn.”

“Maartje’s schrijfstijl is to-the-point en geëngageerd. Ze is flexibel, denkt mee en het persoonlijk contact is fijn.”

5_5_stars
Beoordeling Tekstlinq Race Planet Peter Koning

@Raceplanet

“Goede Engelse vertalingen en fijne samenwerking. Ik geef TekstlinQ een dikke 8!”

5_5_stars
Astrid Kemper

@NIZO food research

“Maartje wist ingewikkelde producten naar boeiende bedrijfsverhalen te vertalen.”

5_5_stars

Tekstschrijver nodig? Laten we kennismaken!