fbpx

Workshop: vanuit vanuit de golden circle naar een zakelijke schrijfstijlVan marketing naar persoonlijk gesprek

Vind je het eng om je eigen teksten te publiceren? Omdat je ze niet goed genoeg vindt, of omdat je jezelf er niet in herkent? Het is ook lastig om te beginnen met schrijven. Want hoe spreek je jouw klanten via je website aan? Hoe overtuig je ze zonder terug te vallen op lege marketingpraatjes?

Doe je dan maar niks? Maar dan gebeurt er ook niks. Of je schrijft wel, maar je voelt je er onprettig bij. Je lezers voelen zich niet aangesproken en je haalt geen klanten binnen.

Het kan ook anders! In deze praktische, eendaagse workshop leer je hoe je in geschreven communicatie heel dicht bij jezelf blijft. En bij je klant! Daardoor wordt jouw zakelijke schrijfstijl toegankelijk en jouw verkoopverhaal oprecht. Bovendien wordt schrijven gemakkelijker.

De eerstvolgende workshop:

 • 29 november, 10.00 – 16.00 uur
 • BijHanz, Zwolle
 • € 250.-, excl. BTW.
 • 4 – 6 deelnemers.

Je kunt je ook aanmelden voor een later moment, of kiezen voor 1-op-1 begeleiding (+ €100.-)

Enthousiast? Meld je dan nu aan!

In een heel korte tijd heb ik ontdekt dat ik allang een eigen schrijfstijl bezit, ik moest mij hier alleen even bewust van worden. Maartje heeft mij geholpen om met leuke en gemakkelijke opdrachten krachtig mijn eigen boodschap op papier te zetten en deze over te brengen. – Maike Brand, JourneyBee

 

De weg naar een eigen zakelijke schrijfstijl

Ik vind schrijven gemakkelijk. Maar toen ik mezelf als tekstschrijver profileerde, werd het ineens moeilijk: wie was ik, om een marketingvisie te geven? Wat als ze ik door de mand zou vallen…? Ik was zo verkrampt dat ik bleef hangen in feitenoverdracht en algemeenheden. Mijn ergste angst werd bewaarheid: “We vinden je presentatie niet zo sterk,” zei een bureau eens tegen mij.

Schrijfster en spreker Linda van der Kwast heeft een soortgelijk verhaal: zij zocht haar toevlucht in Koninklijk Meervoud, want het is minder eng om ‘onze’ verhalen te delen dan ‘mijn’ ervaringen.

We hebben beiden een weg afgelegd naar een persoonlijke schrijfstijl. Zakelijk, zeker. Maar wel vanuit onszelf. Linda vatte moed om vanuit zichzelf te schrijven. Ik voelde het vlammetje toen ik een grapje in mijn tekst verwerkte. En we hebben allebei geleerd met wie we in ‘gesprek’ zijn.

De inhoud van de workshop

In deze workshop leer je hoe je je in tekst presenteert zoals je dat ‘in het echt’ doet.

 • Je ontdekt de belangrijkste voorwaarde voor klantenbinding en hoe je daaraan voldoet.
 • Je vertelt vanuit jezelf, zodat klanten jou herkennen in je tekst.
 • Je weet hoe je overtuigt, zonder te ´verkoperig´ over te komen.
 • Je ontdekt de woorden die jou JOU maken, zodat het schrijven gemakkelijker wordt en minder eng.
 • Je leert hoe je met jouw dienst zo goed aansluit op de vraag van je klant dat je écht meerwaarde levert.
 • Je ontdekt wat er bij jouw klant leeft, zodat je gemakkelijker blogonderwerpen bedenkt.

“Ik ben om!” schreef iemand. “Leuk en leerzaam!” zei een ander. Ik had mijn stem gevonden.

Details van de workshop:

 • De eerstvolgende workshop is 29 november, 10.00 – 16.00 uur
 • BijHanz in Zwolle
 • Kosten: € 250.- excl. BTW.
 • Duur: 1 dag
 • 4 – 6 deelnemers
 • Koffie, thee en lunch inbegrepen

Voor de start spreken we jouw leerdoelen door. Zo is het leerrendement maximaal.

1-op-1 traject

Wil je graag je eigen zakelijke schrijfstijl achterhalen, maar niet tijdens een workshop? Omdat je sneller resultaat wil? Of omdat je veel vragen hebt? Dan nodig ik je uit voor een 1-op-1 sessie.

 • Op locatie of online
 • Duur: ongeveer 3 uur
 • Kosten: € 350.- excl. BTW.

Aanmelden

Enthousiast? Meld je dan nu aan! Je betaalt pas nadat wij je deelname hebben bevestigd.


Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de workshop? Stuur dan gerust een mailtje naar info@tekstlinq.nl, of bel me op telefoonnummer 06 48 93 94 79.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie >>

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten