Tekstschrijver Engels

Voor een professionele vertaling of tekst

OVERTUIG JE BUITENLANDSE KLANTEN

Wil jij jezelf online professioneel presenteren aan buitenlandse klanten? Maar twijfel je of jouw Engels goed genoeg is? Laat het aan mij over! Met mijn vaardigheden als tekstschrijver Engels til ik jouw online presentatie naar een hoger niveau.

De voordelen van mijn Engelse teksten:

  • Professioneel Engels
  • Zowel (her-)schrijven als vertalen Nederlands – Engels
  • Desgewenst geoptimaliseerd voor Google
  • Met gebruik van bewezen overtuigingstechnieken

Ik help je met professionele vertalingen en teksten.

Maartje

MEER WETEN? BEL OF MAIL ME DAN EVEN. WEL ZO PERSOONLIJK.

“Wij hebben een fijne samenwerking met Maartje voor het vertalen van webteksten vanuit het Nederlands naar het Engels. Ze verdiept zich goed in de opdracht en voert haar werkzaamheden zorgvuldig uit. Ook zorgt ze voor een open en prettige communicatie.”

Rhodé Vreeswijk, De Werkende Website

Het resultaat van een professionele vertaling of tekst

Vermijd stone cole Engels!

Je bent een expert op jouw vakgebied. Je hebt veel in je mars. Dus als je mensen spréékt, is het niet zo erg als je Engels een beetje rammelt: je overtuigt hen wel op inhoud en persoonlijkheid. `

Online gelden echter andere regels. Daar zijn je bezoekers gehaast. Storende taalfouten werken dan als vogelverschrikkers. Ze jagen mensen weg voor ze jou leren kennen. Een slordige presentatie draagt immers niet mee aan een betrouwbare eerste indruk… Ziedaar het belang van een tekstschrijver Engels.

Ik ben Maartje Roozeboom. Zoals mijn naam verraadt, ben ik Nederlands. Maar dankzij een uitgesproken interesse in Engels en een gezonde dosis ambitie, heb ik een ‘near-native’ taalvaardigheid weten te ontwikkelen.

Tekstschrijver Engels voor professioneel vertaling of tekst

Zo behaalde ik een cum laude diploma Engels en heb ik een aantal jaar in Engelstalige bedrijven gewerkt. Daar werd ik omringd door ‘native speakers’. Goedmoedig glimlachten deze Britten, Amerikanen en Australiërs wanneer ik langskwam voor mijn dagelijkse portie ‘echt’ Engels. Ik schreef veel – white papers, e-nieuwsbrieven en webteksten. Zo wist ik mijn zakelijk Engels naar een hoog niveau te tillen. Door deze werkervaring en een constante drang om nóg overtuigender, nog helderder en nóg beknopter te schrijven, durf ik sinds 2015 mijn diensten als professionele tekstschrijver Engels aan te bieden.

Het leuke is dat ik mijn Engels inzet voor een groter doel: het aantrekken en converteren van jouw website-bezoekers. Daarvoor heb ik me gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en copywriting. Ik help je graag bij het schrijven van Engelse white papers, blogartikelen websites en video transcripten!

MEER WETEN OVER CONTENT MARKETING? BEL OF MAIL ME DAN EVEN!

“Maartje heeft van Nederlands naar Engels uitstekend teksten voor mij vertaald. Zowel voor mijn gehele website en voor scripts van video-materiaal dat op mijn website kwam. Ik vond het heel erg fijn dat Maartje met mij mee dacht over de woordkeuze, aangezien ik een medische achtergrond heb en alles begrijpelijk moest zijn voor een algemeen individu. Ik ben zeer tevreden met de eindresultaat, geef TekstlinQ 10/10 en beveel het aan iedereen aan!”

Peter Ilchev, Fysio I

EEN GREEP UIT MIJN OPDRACHTGEVERS

beoordeling Tekstlinq AccentureMathijs van Weerd

@Accenture

“Maartje’s schrijfstijl is to-the-point en geëngageerd. Ze is flexibel, denkt mee en het persoonlijk contact is fijn.”

5_5_stars

Beoordeling Tekstlinq Race Planet Peter Koning

@Raceplanet

“Goede samenwerking, ik geef TekstlinQ een dikke 8!”

5_5_stars

Astrid Kemper

@NIZO food research

“Maartje wist ingewikkelde producten naar boeiende bedrijfsverhalen te vertalen.”

5_5_stars

Overtuigd? Vraag VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN!