SEO-tekstschrijver

MEER BEZOEKERS VIA GOOGLE

Een SEO-tekstschrijver inhuren…wil je dat wel? Want dan krijg je toch onleesbare teksten vol zoekwoorden? En een online presentatie die niet past bij jouw bedrijf? Nee, hoor, gelukkig niet!

Als ik voor je aan de slag ga, achterhalen we de informatiebehoefte van jouw publiek en sluiten we daarbij aan met kwalitatieve, overtuigende informatie. Het gevolg: prettig leesbare teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Wil jij SEO-teksten laten schrijven voor meer bezoekers?

Dan krijg je tevens:

  • Teksten waarin klanten jou en je bedrijf herkennen.
  • Een krachtiger website door bewezen  overtuigingstechnieken.
  • Een presentatie waarmee je mensen aan je bindt.
Maartje

Zoek je een SEO-tekstschrijver? BEL OF MAIL ME DAN EVEN!

“Maartje was onze SEO-tekstschrijver. In 8 maanden kregen we ruim 30% meer verkeer op mijn Engelstalige website. Die stijging was direct te herleiden naar haar werk.”

 

B2B bedrijf in openbaar groenbeheer

SEO-tekstschrijver zorgt voor betere vindbaarheid

Lastig hè, schrijven voor internet?

Bijna iedereen gebruikt Google. Het is dus belangrijk dat je daar goed zichtbaar bent. Dat bereik je door de woorden te gebruiken die jouw publiek intypt. Zo ´matcht´ Google jouw website met de zoekopdracht. Dit noemen ze zoekmachine optimalisatie.

Maar het is lastig om zoekwoorden op een natuurlijke manier te verwerken. Sterker nog, ook zonder zoekmachine optimalisatie worstelen veel ondernemers met hun online presentatie. Zo enthousiast als ze zijn over hun dienst, zo moeilijk vinden ze het om de juiste woorden te vinden. Niet zelden zitten zij urenlang gefrustreerd achter hun computer. Hoe gemakkelijk zou het zijn als je gewoon aan iemand kon uitleggen wat voor mooi bedrijf jij hebt. En dat die persoon jouw verhaal optekent in een voor Google geoptimaliseerde tekst.

Kijk, en daar kom ik om de hoek kijken.

SEO-teksten laten schrijven die bij je passen

Ik schrijf al jaren voor internet. Bij Super de Boer verwelkomde ik ruim 5 miljoen bezoekers per maand op de website. Bij het Engelstalige NIZO verdubbelde ik in één jaar het aantal bezoekers. En door mijn studies Engels en Bedrijfscommunicatie garandeer ik een hoge tekstkwaliteit.

Maar ik ben meer dan een SEO-tekstschrijver. Ik gebruik jouw woorden en voorbeelden. Zo komt de online presentatie van jouw bedrijf overeen met jouw persoonlijke communicatiestijl. Dat wekt vertrouwen. Vervolgens laten we jouw dienst aansluiten bij de wens van je klant, en zal hij snel overtuigd raken van jouw toegevoegde waarde. 

Als SEO-tekstschrijver zorg ik ervoor dat:

  • ik een gedegen zoekwoordenonderzoek voor je uitvoer,
  • ik overtuigende SEO-teksten schrijf die zijn geoptimaliseerd voor Google en
  • je mogelijk verrassende zoekwoorden achterhaalt, waarmee je jouw publiek nog beter van dienst kan zijn.

Ik geef ook (online) workshops SEO-teksten schrijven, zodat je er zelf mee aan de slag kunt gaan.

 

ZOEK JE EEN ERVAREN SEO-TEKSTSCHRIJVER? BEL OF MAIL ME DAN EVEN!

“Maartje is mijn vaste SEO-tekstschrijver. Door haar heb ik een gestage toename in bezoekers heeft gekregen en meer mensen zoeken nu via e-mail contact.”

 

Arjen Roozeboom, Dierenkliniek Ittersum

EEN GREEP UIT MIJN OPDRACHTGEVERS

beoordeling Tekstlinq AccentureMathijs van Weerd

@Accenture

“Wij zijn blij met Maartje als vaste SEO-tekstschrijver, want zij schrijft to-the-point en geëngageerd. Ze is flexibel, denkt mee en het persoonlijk contact is fijn.”

5_5_stars

Beoordeling Tekstlinq Race Planet Peter Koning

@Raceplanet

“Goede samenwerking, ik geef TekstlinQ een dikke 8!”

5_5_stars

Astrid Kemper

@NIZO food research

“Maartje wist ingewikkelde producten naar boeiende bedrijfsverhalen te vertalen.”

5_5_stars

VRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN