Engelstalige tekstschrijver

Engels en copywriting ineen

Zoek je een Engelstalige tekstschrijver of een vertaler Engels? Dan zit je bij mij goed. Ik help je met een professionele online presentatie, of je nu een tekst wilt laten vertalen of wilt laten schrijven.

Vier redenen om mij in te huren als Engelstalige tekstschrijver:

  • Jarenlange ervaring met het schrijven van zakelijke teksten.
  • Keuze uit Brits of Amerikaans Engels.
  • Desgewenst zoekmachine optimalisatie.
  • Inclusief bewezen overtuigingstechnieken, dus Engels en copywriting ineen.

Ik spreek Nederlands én Engels  – handig wanneer er interviews afgenomen moeten worden.

Maartje

Zoek je een Engelstalige tekstschrijver of vertaler?
BEL OF MAIL gerust:

“Wij hebben een fijne samenwerking met Maartje voor het vertalen van webteksten vanuit het Nederlands naar het Engels. Ze verdiept zich goed in de opdracht en voert haar werkzaamheden zorgvuldig uit. Ook zorgt ze voor een open en prettige communicatie.”

 

Rhodé Vreeswijk, De Werkende Website

Mijn diensten als Engelstalige tekstschrijver

Vermijd stone cole Engels!

Je bent een expert op jouw vakgebied. Je hebt veel in je mars. Dus als je mensen spréékt, is het niet zo erg als je Engels een beetje rammelt: je overtuigt hen wel op inhoud en persoonlijkheid.

Online gelden echter andere regels. Daar zijn je bezoekers gehaast. Storende taalfouten werken als vogelverschrikkers. Ze jagen mensen weg voor ze jou leren kennen. Een slordige presentatie draagt immers niet mee aan een betrouwbare eerste indruk… Ziedaar het belang van een Engelstalige tekstschrijver.

Ik ben Maartje Roozeboom. Zoals mijn naam verraadt, ben ik Nederlands. Maar dankzij een uitgesproken interesse in Engels en een gezonde dosis ambitie, heb ik een near-native taalvaardigheid weten te ontwikkelen.

Engelstalige tekstschrijver die ook vertaalt

Zo behaalde ik een cum laude diploma Engels en heb ik een aantal jaar in Engelstalige bedrijven gewerkt. Daar werd ik omringd door native speakers.

Goedmoedig glimlachten deze Britten, Amerikanen en Australiërs wanneer ik langskwam voor mijn dagelijkse portie ‘echt’ Engels. Ik schreef veel – white papers, e-nieuwsbrieven en webteksten. Zo wist ik mijn zakelijk Engels naar een hoog niveau te tillen. 

Het leuke is dat ik mijn Engels inzet voor een hoger doel: het aantrekken en converteren van jouw websitebezoekers. Daarvoor heb ik me gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en copywriting. Ik help je dan ook graag bij het vertalen of schrijven van Engelse white papers, blogartikelen, websites en video transcripten.

Zoek je een Engelstalige tekstschrijver of vertaler?
BEL OF MAIL GERUST:

“Maartje heeft van Nederlands naar Engels uitstekend teksten voor mij vertaald. Zowel voor mijn gehele website en voor scripts van video-materiaal dat op mijn website kwam. Ik vond het heel erg fijn dat Maartje met mij meedacht over de woordkeuze, aangezien ik een medische achtergrond heb en alles begrijpelijk moest zijn voor een algemeen individu. Ik ben zeer tevreden met de eindresultaat, geef TekstlinQ 10/10 en beveel het aan iedereen aan!”

 

Peter Ilchev, Fysio I

EEN GREEP UIT MIJN OPDRACHTGEVERS

beoordeling Tekstlinq AccentureMathijs van Weerd

@Accenture

“Maartje’s is een erg goede Engelse tekstschrijver. Haar schrijfstijl is to-the-point en geëngageerd. Ze is flexibel, denkt mee en het persoonlijk contact is fijn.”

5_5_stars
Beoordeling Tekstlinq Race Planet Peter Koning

@Raceplanet

“Goede Engelse vertalingen en fijne samenwerking. Ik geef TekstlinQ een dikke 8!”

5_5_stars
Astrid Kemper

@NIZO food research

“Maartje wist ingewikkelde producten naar boeiende bedrijfsverhalen te vertalen.”

5_5_stars

Overtuigd van mijn diensten als Engelstalige tekstschrijver?
Vraag VRIJBLIJVEND INFORMATIE AAN!