PARTNER VAN PLATFORM 9

Praktische en betaalbare workshops 

WORKSHOPS MET RESULTAAT

Platform 9 is een samenwerkingsverband van 16 zzp’ers – en er sluiten zich steeds meer ondernemers aan. De reden is simpel: we werken samen aan een veelvoud van praktische en betaalbare workshops voor ondernemers.

Een veelvoud, omdat (bijna) alle facetten van het ondernemen aan bod komen.

Praktisch, omdat je zelf aan de slag gaat. Niet met oefenmateriaal, maar met the real deal: jouw bedrijf. Je leert door te doen en gaat met concrete resultaten naar huis. 

En betaalbaar, omdat de meeste trainingen niet duurder zijn dan € 400.-. 

Neem eens een kijkje bij de workshops

Maartje

MEER WETEN OVER PLATFORM 9?

“Platform 9 is een geweldig initiatief. Modern ondernemen met personen die enorm veel kennis hebben. Fijn om samen ergens voor te gaan en samen iets uit te dragen.”

 
Jojanneke en Jacco, De geschilde aardappel

OVER PLATFORM 9

Onafhankelijk en kwalitatief ondernemen

Het Platform bestaat uit een grote groep bevlogen professionals. Geen mensen die nietsontziend carrière willen maken, maar mensen die willen samenwerken. Samen werken. Met elkaar en met de cursisten, zodat het doel, onafhankelijk en kwalitatief ondernemen, wordt behaald. Deze positieve aanpak past perfect bij mij: ik geloof in de synergie van een samenwerking. Of dat nu gaat om het schrijven van teksten of het geven van workshops.

Wat betekent dit voor jou?

Als jij je inschrijft voor de workshops Verkoopteksten of SEO-teksten schrijven, dan wordt je doorgelinkt naar de website van Platform9. Daar worden de inschrijvingen verzameld.

Betekent dit dat je mij niet meer ziet? Nee, hoor (zo makkelijk kom je niet van me af!). Na jouw inschrijving neem ik contact met je op om jouw leerdoelen te bespreken. En ik sta zelf voor de  offline of online groep.

Enthousiast? Lees dan meer op platform9.nl of bekijk mijn workshops tekstschrijven.

‘’De workshop SEO schrijven van Maartje heeft mij enorm geholpen. Maartje maakt de workshop praktisch en informatief. Je leert niet alleen waar de knoppen zitten, maar ook hoe je de opgehaalde informatie verwerkt in je websiteteksten. Ik kan zelf aan de slag!’’

Annika van den Hoek, Psydos

Een greep uit mijn opdrachtgevers

beoordeling Tekstlinq AccentureMathijs van Weerd

@Accenture

“Maartje’s doet veel content marketing voor ons. Ze is to-the-point en schrijft geëngageerd. Daarnaast is ze flexibel, denkt mee en het persoonlijk contact is fijn.”

5_5_stars

Beoordeling Tekstlinq Race Planet Peter Koning

@Raceplanet

“Goede samenwerking, ik geef TekstlinQ een dikke 8!”

5_5_stars

Astrid Kemper

@NIZO food research

“Maartje wist ingewikkelde producten naar boeiende bedrijfsverhalen te vertalen.”

5_5_stars

LEES MEER OVER PLATFORM9