Workshop Schrijfstijl, Workshop SEO-teksten schrijven, workshop Verkooptekst schrijvenMet rasse schreden rennen we de feestdagen in – ben jij ook buiten adem? Ik ga straks een paar dagen genieten van mijn welverdiende rust. Het afgelopen kwartaal heb ik namelijk supergave dingen gedaan. Dingen die spannend waren en veel energie kostten. Maar die ook heel veel energie hebben opgeleverd!

Zo zag mijn kwartaal eruit:

  • Ik heb voor een wereldwijde tapijtproducent mogen schrijven en heb mijn tanden gezet in de productie van 5 white papers voor een industriële droogfabrikant.  Heerlijk, ingewikkelde materie!
  • Mijn website is nieuw (en ziet er erg mooi uit, kijk maar eens)
  • Ik heb maar liefst 3 workshops in het leven geroepen. OK, aan die workshops ging een langere voorbereidingstijd vooraf, maar je kunt je er nu op inschrijven!!

Workshop Zakelijke SchrijfstjilWorkshop 1 gaat over de ontwikkeling van jouw zakelijke schrijfstijl. Het is een laagdrempelige training waarin je je weerstand om te schrijven als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Datum: 28 februari
Kosten: € 100.-.

 

Workshop SEO-schrijvenWorkshop 2 gaat over SEO-teksten schrijven. Je leert hoe je sterke zoekwoorden selecteert en op een natuurlijke manier in de tekst verwerkt. Zo kom je hoger in Google en krijg je meer site-bezoek.

Datum: 14 mei
Kosten: € 300.-

 

Workshop Verkoopteksten schrijvenWorkshop 3 gaat over het schrijven van verkoopteksten. Je leert overtuigen zonder druk uit te oefenen, zodat mensen uit eigen beweging volmondig ‘ja’ tegen je zeggen.

Datum: 25 juni
Kosten: € 300.-

 

OefensessieTen slotte organiseer ik op meerdere momenten oefensessies. Op deze ochtenden kun je je tekstvragen aan mij stellen, of de materie uit de workshops komen oefenen.

Eerstvolgende datum: 5 maart
Kosten: € 100.-

 

Korting op de workshops

Als je je nu inschrijft voor de workshops SEO-schrijven en Verkooptekst schrijven, dan betaal je geen € 600.- maar € 500.-. Bovendien neem je deel aan de oefensessies voor slechts € 50.- euro.

Je bespaart dus tot € 300.- en hebt alle tijd om je tekstvaardigheden te oefenen.

Schrijf je nu in!

Rest mij niets anders dan je hele fijne feestdagen te wensen en een geweldig 2020. Dat je meer bezoekers en klanten via je website mag verwelkomen!

Groeten en fijne dag,
Maartje